Goedkoop je auto parkeren op Schiphol?

Goedkoop je auto parkeren op Schiphol?

Ga je binnenkort op reis met het vliegtuig en vertrek je vanaf Schiphol? En overweeg je om met je eigen auto naar Schiphol te gaan en deze daar te laten staan? Dan hebben wij hieronder een aantal goede tips voor je, waarmee jij jouw auto goedkoop kunt parkeren. Met deze tips ga jij veel geld besparen, dat is altijd fijn toch?

Voordelen met eigen auto naar Schiphol

Een voordeel van reizen met je eigen auto naar Schiphol, is dat je flexibel bent. Je hoeft niet om een bepaald tijdstip klaar te staan om met een vreemde mensen in een busje naar Schiphol te reizen. Ook is het fijn als je weer terugkomt op Schiphol, dat je meteen weer huiswaarts kunt keren, zonder dat je ergens rekening mee hoeft te houden. Ook is het fijn om met je eigen auto te gaan, als je bij terugkomst bijvoorbeeld weer een vervolgafspraak hebt. Je stapt dan in de auto en in no-time ben je weer op de volgende afspraak. Ook scheelt het veel geld om met je eigen auto te gaan. Reizen met het openbaar vervoer is tegenwoordig best duur en een ritje met een taxi is ook gewoon prijzig. 

Wat zijn de mogelijkheden op Schiphol 

Wil je gewoon Goedkoop Parkeren? Dan is shuttle parking een uitstekende optie, hierbij rij je naar een parkeerplek die je bij een Parkeeraanbieder hebt gereserveerd. Vervolgens kun je op die plek je auto laten staan en loop je naar een plek waar je een shuttlebus kunt nemen naar Schiphol. Binnen een paar minuten brengt zo’n bus je dan naar de vertrekhal, de afstanden hier zijn kort. Je auto staat op een beveiligde parkeerplaats, als je weer terugkomt pak je gewoon weer een shuttlebus vanaf de aankomsthal naar de plek waar je auto staat. Het is ook een mogelijkheid om te kiezen voor valet parkeren. Hierbij zet je jouw auto neer bij de vertrekhal (op de park & ride plek), geef je de autosleutels aan een medewerker van de parkeeraanbieder en je bent klaar. Deze medewerker zet vervolgens jouw auto op een veilige parkplaats neer. Als je terugkomt staat jouw auto weer keurig voor je klaar. Een comfortabele manier om je auto te parkeren. Het is ook mogelijk om bij parkeeraanbieders speciale parkeerplekken te reserveren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een overdekte parkeerplaats, ideaal als je bijvoorbeeld een auto hebt waar je zeer zuinig op bent. 

Vergelijk online en kies de goedkoopste

Voor welke optie je ook wilt gaan, online kun je razendsnel en gemakkelijk Parkeeraanbieders Vergelijken. Vergelijk gewoon de aanbieders met elkaar die jouw gewenste dienst aanbieden en kies de goedkoopste uit. Je kunt hiermee in een paar minuten veel geld besparen en de dienst is gewoon hetzelfde. Voor welke optie ga jij?