Waarom Suriname zo’n heerlijk vakantieland is

Waarom Suriname zo’n heerlijk vakantieland is

Suriname heeft ongelofelijk veel te bieden; adembenemende natuur, heerlijke stranden, maar ook een bruisend uitgaansleven. In onderstaand blog kun je lezen wat de hotspots van Suriname zijn en waarom je alleen al voor de lokale bevolking naar dit land moet gaan. Suriname is een land, waar je echt een keer in je leven geweest moet zijn. Waarom dit zo is? Dat kun je hieronder lezen!

Voordelen van Suriname als vakantieland

Als je op zoek bent naar een rustige, ontspannen vakantie, dan is Suriname een uitstekende bestemming. Het is een land dat rijk is aan natuur, cultuur en bezienswaardigheden De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam, en je zult je zeker welkom voelen in hun land. De lokale bevolking is relaxt, heeft nooit haast en hebben altijd zin om een praatje met je te maken. Ze zijn trots op hun land en vertellen graag over de geschiedenis. Alleen de mensen hier, zijn een goede reden om hiernaartoe op vakantie te gaan! Overigens is de lokale keuken ook een absolute aanrader, deze bestaat uit een mengsel van verschillende culturen, waaronder Afrikaanse, Hindoestaanse, Chinese en Europese invloeden. Het land zelf is ook schitterend, met prachtige stranden, bossen, watervallen, regenwouden en nog veel meer. Ook kun je genieten van de flora en fauna die je tegenkomt. Er zijn prachtige natuurgebieden die je kunt verkennen, zoals de Brownsberg Nature Park, het Galibi Nature Reserve en het Coppename Nature Reserve. 

De leukste bezienswaardigheden van Suriname

Als je op vakantie naar Suriname gaat, zijn er veel bezienswaardigheden die je kunt bezoeken. Je kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Paramaribo, de hoofdstad van Suriname. Hier kun je genieten van de prachtige architectuur en het bruisende nachtleven. Je kunt ook een boottocht maken over de rivier, waar je tal van dieren kunt spotten, zoals kaaimannen en krokodillen. Je kunt ook gaan kajakken op de Coppename rivier, waar je langs de oevers, prachtige oerwouden zult zien. Ook kun je een bezoek brengen aan de Waterval van Blanche Marie, een prachtige waterval die deel uitmaakt van het Coppename Nature Reserve.

Entree Fee 

Ga je in 2023 naar Suriname? Om Suriname binnen te komen, moet je Entree Fee betalen. De Entree Fee Suriname is feitelijk de vervanger van het visum wat je vroeger nodig had om dit land binnen te komen. Ga je op vakantie naar Suriname of ga je bijvoorbeeld vrienden of familie bezoeken? Dan moet je deze Fee voldoen. Het is verstandig om deze Fee voordat je op reis gaat, al te voldoen, dat scheelt veel gedoe op de luchthaven in Suriname. Suriname entree fee aanvragen, kun je online gemakkelijk en snel doen, dan heb je dit alvast maar geregeld!